Keer terug
Onze website is vernieuwd
Image of the blog article

Welkom op onze vernieuwde website EB-Connect!

Hij kreeg niet alleen een nieuwe look en feel, maar is nog gebruiksvriendelijker geworden!

De website werd aangepast voor het gebruik via smartphones en tablets. Zo is de site ook tijdens een gesprek met een medewerker of tijdens een vergadering een handige bron van informatie.

Daarnaast is de site nu veel handiger en gebruiksvriendelijker. Zo kunt u nu bijvoorbeeld EB-Connect raadplegen in uw eigen moedertaal en tegelijkertijd de documenten in de taal van uw gesprekspartner downloaden. De belangrijkste documenten bieden wij u aan in het Nederlands, Frans en Engels. Zo bent u zeker van de juiste informatie en wint u tijd.

Alle info wordt voorgesteld op een gebruiksvriendelijke manier zodat u snel vindt wat u nodig hebt. Op de homepagina staat vooral algemene en actuele info. U ontdekt er onder meer thema’s die u extra inzicht geven in bijvoorbeeld de fiscaliteit bij een uitkering.

In de hoofdnavigatie vindt u alle belangrijke zaken terug om uw groepsverzekering(en) te beheren. Toch niet gevonden wat u zocht? Probeer dan de verbeterde zoekfunctie uit.

EB-Connect heeft ook aan uw werknemers gedacht. Voor hen ontwikkelden we een apart luik dat antwoord geeft op een aantal basisvragen. De werknemer kan er ook onze interactieve filmpjes over het benefit statement bekijken. Voor meer inlichtingen verwijzen we de werknemers door naar u, de werkgever.

Als u toegang heeft tot onze beveiligde applicatie EB-Connect, geeft het publieke gedeelte van EB-Connect u nog altijd toegang tot deze applicatie om uw groepsverzekering(en) te raadplegen en/of beheertaken uit te voeren. Via de aanmeldknop op de homepage kunt u zich aanmelden in de applicatie.

Meest gelezen

 

Alle artikels