Keer terug
De jaarlijkse aanpassingsdatum van uw groepsverzekering nadert? Bezorg ons de nieuwe salarisgegevens.
Image of the blog article

Op de jaarlijkse aanpassingsdatum herrekenen wij de voordelen van de groepsverzekering van uw medewerkers en ontvangen zij een aangepast benefit statement.

Indien de voordelen van uw groepsverzekering gebonden zijn aan het salaris is het belangrijk dat u ons de nieuwe salarissen en/of koopsommen jaarlijks vóór de jaarlijkse aanpassingsdatum bezorgt. U vindt de jaarlijkse aanpassingsdatum terug in uw bijzondere voorwaarden.

Ongeveer anderhalve maand voor de jaarlijkse aanpassingsdatum sturen wij u hieromtrent een bericht. Nieuw vanaf december 2017: werkgevers met toegang tot EB-Connect worden verwittigd via e-mail.

Bezorg ons dan zo snel mogelijk de lijst met de nieuwe salarisgegevens. Immers, zolang wij niet over de nieuwe salarisgegevens beschikken, zullen alle wijzigingen die u doorgeeft na de jaarlijkse aanpassingsdatum niet verwerkt kunnen worden.

U hoeft ons deze gegevens maar 1 keer per jaar te bezorgen. Hebt u tussentijdse salarisaanpassingen dan worden deze uitgevoerd op de volgende jaarlijkse aanpassingsdatum.

Meer informatie vindt u op onze pagina Salarisaanpassing.

Meest gelezen

 

Alle artikels