Keer terug
MyPension.be toont impact van toekomstige loopbaankeuzes op uw wettelijk pensioen
Image of the blog article

Op het online pensioenportaal mypension.be kunt u vandaag al nakijken hoeveel uw toekomstig wettelijk pensioenbedrag zal zijn of wat de impact is van een vroegere pensioendatum. Daar komen nu extra functionaliteiten bij. Vanaf nu kunt u ook de invloed van bepaalde loopbaankeuzes op uw pensioenbedrag simuleren. De nieuwe mogelijkheden gelden voor werknemers die werk(t)en in België. 

Wanneer u een nieuwe job als werknemer begint, biedt mypension.be nu ook de mogelijkheid om te simuleren wat de impact hiervan op het pensioenbedrag is.

Dezelfde functionaliteit geldt ook wanneer u bij dezelfde werkgever aan de slag blijft, maar uw beroepssituatie wijzigt, bijvoorbeeld van voltijds naar deeltijdse tewerkstelling of een hoger of lager loon.  

Daarnaast blijven de bestaande functionaliteiten bestaan. Zo toont mypension.be vandaag al wat de invloed van vervroegd op pensioen gaan of stoppen met werken op uw pensioenbedrag is. 

De tool van mypension.be kunt u terugvinden bij ‘Mijn wettelijk pensioen’ en ga dan verder naar ‘Mijn pensioen plannen’. 

Meest gelezen

 

Alle artikels