Keer terug
Maak kennis met mijngroepsverzekering.vivium.be
Image of the blog article

Mijngroepsverzekering.vivium.be is de portal waar u een gepersonaliseerd overzicht krijgt van uw verzekerde waarborgen bij Vivium. En er is meer. Hoog tijd dus om de belangrijkste troeven van deze werknemerswebsite op een rij te zetten. 

Een duidelijk overzicht

Met het overzichtsscherm van de verzekerde waarborgen vertalen we het jaarlijkse benefit statement naar enkele kerncijfers. We gebruiken hiervoor erg toegankelijke taal, zoals ‘Hoeveel heb ik al gespaard? Hoeveel ontvangt mijn begunstigde als ik overlijd?’ We willen helder en duidelijk zijn.
 Klikt u op één van de i-icoontjes, dan krijgt u extra informatie.

Een uitgebreide ‘Veelgestelde vragen’-rubriek

Meer gedetailleerde informatie kunt u terugvinden in de rubriek met ‘Veelgestelde vragen’. U vindt er meer dan veertig vragen over zowat alle aspecten van een groepsverzekering. Deze rubriek wordt ook steeds actueel gehouden.  Tenslotte kunt u er ook handige links terugvinden indien u meer wenst te weten over onderwerpen gelinkt aan uw groepsverzekering, zoals uw wettelijk pensioen. 

Veilig aanmelden

U krijgt toegang tot de portal met uw eID-kaart, de itsme®-app of een beveiligingscode die we versturen via een app of per e-mail. Zo combineren we gebruiksgemak met optimale beveiliging.
De website is ook raadpleegbaar op smartphone. Het beknopte overzichtsscherm van de verzekerde waarborgen leent zich hier perfect toe: snel en helder een zicht krijgen op de verzekerde waarborgen. Al meer dan 20% van de raadplegingen gebeurt via smartphone, een trend die nog zal toenemen in de toekomst.   

Contact houden tot het einde van de groepsverzekering

Wij willen graag contact houden met u, ook als u van werkgever zou veranderen. Dit is belangrijk als u ervoor koos om de opgebouwde reserves bij Vivium te laten staan. Vul daarom nu al uw privé e-mailadres in de rubriek ‘Mijn profiel’ in. Dan krijgt u een melding per e-mail bij elke update van uw groepsverzekering. 

En wat brengt de toekomst?

Wij stellen veiligheid en gebruiksgemak voorop. Daarom werken we nu aan een beveiligde oplossing om ook de uitkering van uw groepsverzekering in 2023 via mijngroepsverzekering.vivium.be af te handelen. 

Meest gelezen

 

Alle artikels